HTML

Test(sz)Építés

Sajat tapasztalatainkat osztjuk meg etrendekrol, etkezesi szokasokrol, edzesekrol, es barmirol ami ezzel kapcsolatos.

Friss topikok

  • Lowry: A nyaron biztos megyek, ugyhogy addig ossze kell kapnom magam. Folytatom a bloggot csak mostanaban... (2011.03.15. 10:53) Lowry help me
  • Pulykatojás: De csak akkor próbáld ki, ha tényleg nagyon keménynek érzed magad:) Én a nézésben is elfáradtam:) (2011.02.27. 22:21) Trx
  • Pulykatojás: Teljesen igazatok van!! Igazából mindenkire ráfér egy kis odafigyelés, egy kis mozgás és egy kis ö... (2011.02.21. 22:20) A genetika
  • AncsiFancsi: Én megmondom mi van:) Neked egy dekát sem kell fogynod mert már így is vékony vagy! (2011.02.20. 16:15) Fogszabályzó
  • Pulykatojás: Jajjj, de jóóóó!:) Lowry, minden nap írjuk le, hogy milyen mozgást végeztünk és mennyi ideig! Vagy... (2011.02.18. 19:15) :)

Fontos?

Lowry 2011.01.27. 10:14

 A minap azon gondolkodtam, hogy nekem fontos lenne-e az ha van egy szemelyi edzom, akkor O mennyire van kisportolva, mennyire izmos, vagy mennyire vekony. Es rajottem, hogy igen is fontos. Ha nekem van egy testepito edzom, akkor azert legyenek rajta izmok rendesen, vagy ha fitnes, akkor legyen vekony es szalkas, mert szerintem igy lesz hiteles. Ehez kapcsolodik egy vicces kis tortenet, ami a minap tortent. Az edzoteremmel szemben ahova jarunk, van egy fedett sportpalya, nagy ablakokkal, ugyhogy efektive mindent latni ami bent tortenik. A tortenes ebben az esetben egy Zumba tancora volt. Amennyit tudok errol, hogy tancal, es ahoz kapcsolodo elemekkel karcsusitjak, vagy akar erositik magukatt a resztvevok. Ez igy teljesen rendben is volt ameddig meg nem pillantottuk az oktatot. Tudom nem szep dolog, de akaratlanul is kitort mind a 4-unkbol a nevetes. Egy korulbelul 160 cm magas, es legalabb 75 kilos holgy vezette az orat. Ez nem diszkriminalas, hogy O nem csinalhatja, csak akaratlanul is megfordul az ember fejebe, hogy hiteles? Hiteles?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentadjbele.blog.hu/api/trackback/id/tr412617510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AncsiFancsi 2011.01.27. 15:47:13

Szerintem nem csak az edzo kinezte fontos, hanem az is ahogy megnyilvanul. Ha latni rajta, hogy egeszseges eletformat el o maga is akkor az nekem is erot ad.

Pulykatojás 2011.02.01. 18:46:05

Én azt várom el egy aerobic edzőtől, hogy a példaképem legyen! Hogy motiváljon a külseje, érezzem azt, hogyha én is izzadok, és szenvedek az órákon, akkor nekem is hasonlóan formás lesz a testem.
Ha viszont például egy Zumbát veszünk, akkor kevésbé érdekel az oktató alakja. Ott a hangsúly nem a tökéletes test formálásán van, hanem a jó hangulaton, amit mellesleg mozgással érünk el!:)
süti beállítások módosítása